Qui soc

Foto concert blau

Tenia vuit anys quan vaig agafar entre les mans el meu primer violí. En aquell moment va començar una apassionant aventura musical. Les melodies de Vivaldi, Mozart, Bach i altres grans compositors anaven acompanyant els cursos d’aprenentatge i avivant els meus anhels per encaminar un futur plenament dedicat al servei de la música.

Era una època que el meu germà escoltava Metallica, Iron Maiden, AC/DC, Nightwish, etc. D’aquests grups emblemàtics m’arribaven unes tonades ben diferents, trencadores amb tot allò que estava estudiant, però que em semblaven igualment atractives. Forçosament una i altra música havia de ser compatible.

Amb el pas del temps vaig adonar-me’n que tot plegat tenia cabuda en el meu futur professional. Vint anys desprès d’aquell precoç inici vaig afegir un violí elèctric a la meva vida, amb un bon grapat de projectes per davant.

Entre l’heroisme i l’èpica hi ha un món on el mèrit no és pels guanyadors, sinó per a tots aquells que tenen el coratge de lluitar pels seus somnis.